Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)


SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT


Ennen kuin avaat ja käytät näitä internet-sivuja, lue tarkasti alla olevat ehdot.

Avaamalla ja käyttämällä Club Alfa Romeo Finland ry:n internet-sivuja, hyväksyt seuraavat ehdot. Mikäli et hyväksy kaikkia seuraavia ehtoja, älä käytä sivuja.

Sivujen sisällön omistaa Club Alfa Romeo Finland ry. (jatkossa CARF). Kaikki oikeudet pidätetään. CARFin sivujen sisältö on vapaasti käytettävissä ei-kaupallisessa tarkoituksessa niin kauan, kun niitä käytetään vahingoittamatta CARFin mainetta ja kun lähde mainitaan. Sisällön muuttaminen on kielletty. Kerhon hallituksella on oikeus luovuttaa jäsenrekisterin osoitetietoja kolmannelle osapuolelle markkinointitoimenpiteitä varten. Jäsenellä on mahdollisuus kieltää omien tietojensa käyttäminen jäsenlomakkeellaan.

CARFin sivujen sisältö on sellaisenaan käytettävissä ilman minkäänlaisia takuita sisällön suhteen. CARF ei takaa, ettei näillä sivuilla, eikä sivut avaavassa palvelimessa ole viruksia tai muita haitallisia tekijöitä.

CARF ei missään olosuhteissa ole vastuussa mistään suorasta, epäsuorasta, erikoisesta, satunnaisesta tai seurauksia aiheuttavista haitoista, jotka johtuvat sivujen käytöstä, tai kyvyttömyydestä käyttää näiden sivujen sisältöä. CARF ei ole vastuussa kolmannen osapuolen tekemästä tai julkaisemasta aineistosta, jolle CARFin sivuilta on linkki.


Club Alfa Romeo Finland ry. PL 208, FIN-00181 HELSINKI