Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)


Club Alfa Romeo Finland ry on perustettu vuonna 1979.

Kerhon toiminta-ajatuksena on koota yhteen Suomen Alfa Romeo-harrastajat ja antaa heille tietoa merkin eri mallien historiasta, tekniikasta ja huollosta. Tähän liittyy Alfa Romeo yksilöiden, niihin liittyvän tiedon ja merkin suomalaisen perinteen vaaliminen.

CARF:n toiminta on monipuolista ja sitä kehitetään jatkuvasti jäsenistön toiveet huomioiden. Merkin perinteen mukaan radalla ajaminen kuuluu kerhonperinteiseen ohjelmaan tarjoten loistavan tilaisuuden kehittää ajotaitoa. Kesäretket, esitelmätilaisuudet Alfa Romeoiden entisöinnistä, tietoiskut merkin eri malleista, sekä tietenkin muiden Alfistien tapaaminen ovat niinikään ohjelmassa. Vuosittain palkitaan alkuperäisessä kunnossa säilynyt tai vastaavaan kuntoon entisöity Alfa Romeo. Tämä Concorso d'Originalita kilpailu käynnistyi vuonna 1995.

Kerholehtemme il Biscionen julkaisutoiminta on monipuolinen käsittäen tietoa Alfa Romeon sekä sen mallien historiasta, kilpailutoiminnasta, vanhojen Alfa Romeoiden entisöinnistä aina kertomuksiin vuoden tapahtumista.

Jäsenistöllämme on huomattavaa Alfa Romeoiden teknistä tuntemusta, kokemusta merkin eri mallien entisöinnistä, virityksestäkin. Kerhomme jäsenenä on helppo löytää apua esimerkiksi Alfasi mahdollisiin teknisiin ongelmiin. Vaikka kerhon jäsenistön Alfa Romeoiden pääosa edustaa 1970, -80, -90 ja 2000-lukujen Alfa Romeo-kantaa, myös vanhempien mallien omistajille on Alfa-tietämystä tarjolla.

Kerhon tämänhetkinen jäsenmäärä on noin 500 henkilöä, joiden hallussa on kaikkiaan noin 800 Alfa Romeota. Lisäksi yhteistyömme Alfa Romeon myyntiorganisaation ja merkin vanhempiin malleihin varaosia toimittavien yritysten kanssa on jäsenelle hyödyksi.

Alfa Romeon omistaminen ei ole edellytys kerhon jäsenyydelle. Club Alfa Romeo Finland ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen Alfa Romeo -merkkisen auton omistaja tai haltija, tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.Jäseneksi pääset maksamalla liittymis- ja jäsenmaksun.

Liittymismaksun suuruus on 10 euroa ja vuotuisen jäsenmaksun 30 euroa, perhejäsenen vuosimaksu on 10 euroa. Kerhon foorumina toimii kerholehti "il Biscione" ja nettisivut.

Mikäli kerhon toiminta herätti kiinnostuksesi, älä epäröi ottaa yhteyttä kerhon hallituksen jäseniin. Kerromme mielellämme lisää kerhon toiminnasta.
Club Alfa Romeo Finland ry
PL 29
FI-00391 HELSINKI

Ystävällisesti pyydämme lähettämään laskun sähköisessä muodossa osoitteeseen:
lasku[a]carf.fi

IBAN: fi15 1025 3000 2549 64
BIC: NDEAFIHH

Y-tunnus: 1613940-2
s-posti:

CARF - Säännöt
CARF_säännöt_14112020.pdf