Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
Giulia Quadrifoglio (Neliapila) teki hattutempun!
16.01.2020, Hakulinen Yrjö
 

Alfa Romeo Giulian tehokkain versio Quadrifoglio äänestettiin kolmannen kerran voittajaksi "What Car?" -lehden vuosittaisessa asiantuntiraadin äänestyksessä, luokassa "Suorituskykyiset autot" (Performance Car of the Year).

Tämä legendaarinen auto osoitti jälleen kerran kyvykkyytensä vastata kovien kilpakumppaneitten haasteeseen ottaen kolmannen kerran peräkkäin voiton. What Car? -lehden asiantuntijaryhmän mielestä autossa on onnistuttu yhdistämään huippuajo-ominaisuudet ja voimakastehoinen mutta monipuolinen moottori kokonaisuudeksi, joka tekee Neliapilasta ideaalin jokapäiväiseen ajoon.

Steve Huntingford, "What Car?" -lehden päätoimittaja, kertoo auton viehätysvoiman olevan suurimmalta osaltaan sen moottorin ansiota. Huolimatta moottorin erittäin suuresta 510 hv tehosta, auto ei ole mikään hirviö, "monsteri". Sen vaihteisto vaihtaa kevyesti, antaen matkanteolle erityistä mukavuutta. Samoin sen pito säällä kuin säällä on erinomainen.

FCA:n Britannian toimitusjohtaja Arnaud Leclerc, tämä palkinto ja sen saaminen jo kolmannen kerran peräkkäin kertoo että Giulia Neliapila on oikea superauto ja että olemme kehittäneet todella laadukkaan auton.

Alfa Romeo Press, Torino, 15.1.2020