Club Alfa Romeo Finland ry - Perustettu 1979 - Web-sivut 1998 - Käyttöehdot Tunnistaudu(sukunimi etunimi tai jäsentunnus)
FCA:n myyntiverkosto Suomessa laajenee 2017 alussa
20.12.2016, Hakulinen Yrjö


FCA Finland laajentaa jälleenmyyjäverkostoaan alkuvuodesta 2017.

"Verkostomme laajentumisen mahdollistaa muun muassa laajentuneen tavara-automallistomme syksyn aikana hyvin kehittynyt myynti. Alfa Romeo Giulian myynti on käynnistynyt odotetulla menestyksellä. Lisäksi odotamme hyviä tuloksia pian lanseerattavan perheautoluokan Fiat Tipon myynniltä", sanoo FCA Finlandin myynti- ja verkostojohtaja Janne Turklin tiedotteessaan.

Keminmaan Auto aloittaa Fiatin, Fiat Professionalin sekä Jeepin myynti- ja huoltopalvelut, vastuualueena koko Lappi.

Salossa kaikkien FCA-merkkien huoltoja jatkaa Salon Moottorihuolto Oy.


Vaunula Oy on ostanut Metro Auton Turun toimipisteen liiketoiminnot, ja FCA Finland on allekirjoittanut jälleenmyyntisopimukset Vaunulan kanssa Fiatin, Fiat Professionalin, Alfa Romeon sekä Jeepin myynnistä ja huollosta. Näiden lisäksi myös Chryslerin ja Dodgen huoltopalvelut jatkuvat entisessä osoitteessa Raisiossa.

MetroAuton Kehä 3:n toimipisteessä Koskelossa nykyinen Fiat Professional tavara-autohuolto saa rinnalleen Fiat-henkilöautojen huollon sekä Fiatin ja Fiat Professionalin myynnin vuoden 2017 alkupuolella.